De kinderen konden muziek maken met meester Phillip. (Foto: aangeleverd)
De kinderen konden muziek maken met meester Phillip. (Foto: aangeleverd)

Muziekids Almere goede doel op Windmill Classic

Sport

FBK SPORTPARK - De stichting Muziekids was afgelopen weekend te gast op de Windmill Classic bij Baseball & Softball Club Almere: een internationaal ‘Slowpitch’ Softbal toernooi met tientallen teams vanuit geheel Europa en vele honderden beoefenaars.

Het toernooi werd afgewerkt op het complex van de vereniging op sportpark Fanny Blankers-Koen. Muziekids Almere was op deze inmiddels zevende editie van het bekende familie sportevenement, gekozen als de ‘Charity’. Het goede doel van het toernooi. Deelnemers leveren daarbij een bijdrage - hun support - aan een lokale stichting of instelling die zich inzet voor de jeugd en veel voor kinderen betekent. Ditmaal viel de eer te beurt aan de Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere.

Kennis maken

Veel kinderen van de deelnemers konden op de toernooidagen kennis maken met diverse leuke muziekinstrumenten. Muziek bij sport ontdekken en ervaren, want samen muziek maken met meester Phillip was voor velen van de kids een ware belevenis. Zelfs hun sportende mama’s en papa’s deden tussen de wedstrijden mee en maakten het muzikale feestje zo compleet. Muziekids mocht tijdens de ‘Windmill’ al de eerste dankbare donaties ontvangen van diverse deelnemers en teams.

https://muziekids.nl/almere/

Uit de krant