(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Extra afstand toegevoegd aan jubileumeditie Nobel Run

Sport

NOBELHORST - De vijfde editie van de Nobel Run vindt op zondag 21 mei 2023 plaats in Nobelhorst. Speciaal voor dit eerste jubileum wordt een extra afstand toegevoegd. Naast de traditionele Kids Run van 1,6 kilometer, de 5 en de 10 kilometer kan dit keer ook worden gekozen voor de 15 kilometer. “Op deze manier willen wij een breder publiek bereiken en enthousiast maken om deel te nemen aan het event”, aldus de organisatie. 

De routes van de drie langste afstanden voeren door de groene natuur van Almere Hout. Alle deelnemers krijgen na afloop een medaille als aandenken. 

Markt en muziek

De Nobel Run is niet alleen een sportevenement. Rond het hardloopevenement is van alles te beleven voor het publiek en andere belangstellenden. Zo is er een foodmarkt met diverse foodtrucks en staat er een bar met speciaalbieren en wijnen. Het event krijgt extra sfeer door de DJ en een live optreden van een Almeerse volkszanger. Naast de foodmarkt is er ook een markt waar verschillende (lokale) ondernemers een scala aan producten zullen aanbieden. Voor de kids is er de Nobie Kidsclub,waar een springkussen staat en geknutseld kan worden.

Earlybird tarief

De inschrijving start vanaf 5 november. Dat weekend geldt er een speciaal super earlybird tarief. “Bij de vorige editie van de Nobel Run waren alle startbewijzen ruim van tevoren al uitverkocht, dus wees er snel bij”, aldus de organisatie. Kijk voor meer informatie op www.nobelrun.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto