Apocalypse now - final cut.
Apocalypse now - final cut.

Theaterkijkclub Almere en Meesterwerken bij Corrosia

Uit

HAVEN - Theaterkijkclub Almere en Meesterwerken met Marcel maken filmkijken bij Corrosia Theater, Expo & Film extra leuk. Corrosia breidt binnenkort ook uit met een dans- en kunstkijkclub. Daarover wordt later meer bekendgemaakt.

De succesvolle Theaterkijkclub Almere gaat alweer zijn vijfde seizoen in. Deelnemers krijgen een exclusieve inkijk in de Nederlandse theaterpraktijk en filmcolleges. Ben je een theaterliefhebber en wil je meer uit een voorstelling halen? Sluit je dan aan bij de Theaterkijkclub Almere. Je bezoekt samen met andere deelnemers zes bijzondere theaterproducties in Corrosia.

Dit seizoen staat de kijkclub onder leiding van theaterkenner Nuno Blijboom. Vooraf worden de achtergrond en inhoud van de voorstelling besproken, zodat je deze op een betere of andere manier kunt doorgronden. Je leert door andere ogen naar een voorstelling kijken, krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen en de geschiedenis van theater en ontdekt wat er nu te zien is in grote en kleine theaters in Nederland.

Programma

-9 november – Merel Severs - Let me tell you something you already know.

-18 december – tg STAN – A Separation20 januari – NT Gent – Dissident1 februari – Het paradijs - Vormen van Opdringerigheid.

-26 februari – Het Zuidelijk Toneel - What ever happened to Mr. Pete.

-16 april - De Warme Winkel - Mann Mann Mann.

De prijs is €100,00, houders van de Bibliotheekpas betalen € 90,00 en met een CorrosiaPas zijn de kosten € 50,00.

Meesterwerken met Marcel

Voor de cinefielen onder ons start Corrosia op de tweede zondagmiddag van de maand om 11.00 uur met de special Meesterwerken met Marcel, waarbij een meesterwerk onder de loep wordt genomen. Met een inleidende vlog vooraf, die je kunt bekijken wanneer het jou uitkomt. Na afloop bespreken de deelnemers in Corrosia Café de film samen met Marcel Lenssen, bekroond toneel- en filmschrijver. Een drankje zit bij de prijs in. 

Een strippenkaart voor vier films kost € 65,00, houders Bibliotheekpas betalen € 60,00 en met een CorrosiaPas zijn de kosten € 32,50. Kaarten zijn ook los te koop en kosten € 15, met Bibliotheekpas € 12,50 en met CorrosiaPas € 8,00.

Programma

-Zo 14 nov: Apocalypse now – Final Cut (1979).

-Zo 12 dec: Naked (1993).

-Zo 9 jan: Fish Tank (2009).

-Zo 13 feb: Birdman (2014)

Aanmelden kan via een mail naar kaartverkoop@corrosia.nl. Kijk voor meer informatie op www.corrosia.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto