Afbeelding

Kerstmatinee Stichting Muziektalent Almere

Uit

Kerstmatinee Muziektalent Almere en Almere Plus Koor

STAD - Stichting Muziektalent Almere presenteert op zondagmiddag 19 december met trots een gezamenlijk concert van jonge Almeerse muziektalenten en het oudste koor van Almere, het Almere Plus Koor onder leiding van Gerard Poot.

Tijdens deze kerstmatinee in CasaCasla brengen de jonge talenten op piano, viool, blokfluit en harp een divers klassiek programma ten gehore, vergezeld door sfeervolle kerstliederen gezongen door het Almere Plus Koor. Het concert is gratis toegankelijk, na reservering via info@muziektalentalmere.nl.

Stichting Muziektalent Almere is dé kweekvijver voor muzikaal talent in Almere. De Stichting stimuleert jonge ambitieuze musici om het hoogst mogelijke niveau te bereiken. Muziektalent Almere staat – na succesvolle auditie – open voor leerlingen vanaf 7 jaar voor alle klassieke instrumenten en zang, met minimaal twee jaar leservaring. Kijk voor meer informatie op www.muziektalentalmere.nl.

Het kerstmatinee komt tot stand in samenwerking met KLEURinCULTUUR en CasaCasla. Het concert begint om 14.45 uur in CasaCasla aan het Weerwaterplein3 in Almere Stad.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto