Eva van der Zand, Botanical Milk Bar, Gerrit Rietveld Academie 2021. (Foto: Franzi Mueller Schmidt)
Eva van der Zand, Botanical Milk Bar, Gerrit Rietveld Academie 2021. (Foto: Franzi Mueller Schmidt)

Expo voor 1 Dag bij Corrosia

Uit

HAVEN - Op zaterdag 9 juli organiseert Corrosia Theater, Expo & Film in samenwerking met atelier AM Expo voor 1 dag. Dit is het enige moment binnen het tentoonstellingsprogramma van DE KWEKERIJ in Corrosia dat het werk van alle deelnemende kunstenaars samenkomt en tegelijkertijd te zien zal zijn. 

DE KWEKERIJ heeft een estafettemodel als presentatiemethode, waardoor er elke vijf weken verschillende kunstenaars te zien en te ontmoeten zijn in Corrosia. Expo voor 1 Dag biedt de mogelijkheid om op één dag vooruit te kijken door kunstwerken te presenteren van kunstenaars die later dit jaar te zien zijn in DE KWEKERIJ, maar ook terug te blikken op de werken die al gemaakt zijn tijdens de eerste presentatieperiode.

Zomerprogramma Corrosia Square

Expo voor 1 Dag is onderdeel van Corrosia Square: een jaarlijks artistiek zomerprogramma op de Markt in Almere Haven en is vrij toegankelijk. Expo voor 1 Dag start om 12:00 uur en zal duren tot 17:00 uur. De deelnemende kunstenaars zijn: Miru Bahc, Sanne van Balen, Eloy Cruz del Prado, notjohn, Mica Pan, Mayis Rukel, Jerrold Saija, Joana Velu en Eva van der Zand. 

Het tentoonstellingsprogramma DE KWEKERIJ is nog tot en met 5 oktober 2022 te zien in Corrosia Expo.  

Kijk voor meer informatie over de zomerprogrammering op www.corrosia.nl

Uit de krant