Limin Sichi Yang en haar leerlingen treden op. (Foto: aangeleverd)
Limin Sichi Yang en haar leerlingen treden op. (Foto: aangeleverd)

Chinese Muzieksalon in Almere

Uit

MUZIEKWIJK - In De Glasbak is zaterdagmiddag 4 maart een middag met Chinese muziek en dans, georganiseerd door de Vereniging Nederland China (VNC) en de Almeerse Limin Sichi Yang.

Limin is een professionele zangeres met een Chinese en Nederlandse zangopleiding aan onder andere het conservatorium in Den Haag. Zij heeft een musicalschool in Shanghai, maar is ook in Almere actief. Zo geeft zij van 1 t/m 4 maart van 10.00-15.30 uur een Zang en dans Lentekamp waar kinderen Chinese zang en dans leren. Op 4 maart zal er een presentatie zijn van de kinderen die meedoen aan de cursus. Ook zal Limin worden geïnterviewd door Monique Knapen die voorzitter is van de VNC, een onafhankelijke vereniging die de inzicht wil geven in de Chinese cultuur in Nederland. “We zullen spreken over Chinese muziek, Chinese dans en we zullen het ook ten gehore brengen en laten zien”, vertelt Limin.

Het programma duurt een uur en is toegankelijk voor iedereen die wat meer wil begrijpen over Chinese muziek en cultuur. Tickets kosten 10 euro voor niet VNC leden, kinderen gratis. Zaal open om 14:00 uur, programma start om 14:15 uur in De Glasbak aan de Lierstraat in Muziekwijk. Aanmelden kan bij Limin Sichi Yang: 0629798016 of limin388@hotmail.com

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto