(Foto: Tycho van Veenschoten)
(Foto: Tycho van Veenschoten)

Cultuurdome opent nieuwe expositie met Almeerse kunst

Uit

BUITEN - In de Cultuurdome tegenover DoeMere is vanaf zaterdag 25 maart een nieuwe expositie met werk van Almeerse kunstenaars te bezoeken. 

Na het succes van de vorige expositie in januari/februari hebben Mik Augusteijn en Arturo FidelAyanz besloten de handen ineen te slaan om een nieuwe expositie te cureren. Twaalf Almeerse kunstenaars hebben de volledige vrijheid gekregen in het vormgeven van hun ruimte. “Zo komen de kunstwerken echt tot uiting zoals de kunstenaar voor ogen heeft”, aldus de curatoren.

De aankomende expositie bevat werk van ervaren kunstenaars, maar ook van nieuw creatief talent. Verder is er een breed scala aan disciplines te aanschouwen, waaronder schilderkunst, fotografie, muurschilderingen en sculpturen. Het resultaat is een diverse expositie waarbij de bezoeker een unieke kans wordt geboden om de diversiteit van de Almeerse kunstscene te ontdekken. Tijdens de opening op zaterdag 25 maart zal Jet Leopold een live-performance geven

Deelnemende kunstenaars

De expositie bevat werk van Jet Leopold, Jason Slijngard, Dewi Veldhuizen, Roseline.Studio (Denisa Mashhadi en Patrick Fransen), Faye Lenes, Folkje Nawijn, Willy van der Sluijs, BettySchrage, Richard Klaassen, BASYL, Sietse van der Wal, Manuel den Os en Dymaggio. De tentoonstelling is elk weekend gratis te bezoeken tot en met 29 april, op zaterdagen en zondagen van 12:00 tot 17:00. De Cultuurdôme is te vinden aan de Middachtenlaan 21 (voormalige Woondome).

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto