(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Inschrijving Tour of Art 2024 geopend

Uit

FLEVOLAND - De inschrijving voor de Tour of Art Flevoland 2024 is weer geopend. Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober is de 19e editie van het grootste evenement op het gebied van Beeldende Kunst in Flevoland. Alle beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionele kunstenaars, die in Flevoland wonen en/of daar een vast atelier hebben, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven.

De Tour of Art Flevoland biedt beeldend kunstenaars de mogelijkheid om hun werk te laten zien aan mensen die graag naar kunst kijken, en te praten met mensen die in kunst geïnteresseerd zijn. Tijdens het eerste weekend van oktober, 5 en 6 oktober, kunnen tientallen Flevolandse kunstenaars exposeren op een van de deelnemerslocaties van de Tour of Art. Daarnaast zullen er dit jaar twee of drie gastkunstenaars van buiten Flevoland uitgenodigd worden. Alle deelnemerslocaties zijn in Lelystad. 

Selectie 

De inschrijvingen worden beoordeeld door een commissie van drie onafhankelijke en jaarlijks wisselende, ervaren beoordelaars, die een advies uitbrengen aan het bestuur. Op basis hiervan maakt het bestuur de selectie voor deelname. Deze ballotage heeft als doel om de kwaliteit van de getoonde kunst hoog te houden. Bij de indeling van de deelnemende kunstenaars over de beschikbare locaties wordt ervoor gezorgd dat er op elke locatie meerdere kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor de bezoekers. De organisatie hoopt ook dit jaar weer veel kunstenaars te mogen verwelkomen, waaronder hopelijk ook weer veel uit Almere.

Inschrijven

Bent u beeldend kunstenaar, woont u in Flevoland of hebt u daar uw vaste atelier, en zou u graag mee willen doen, kijk dan op www.tourofartflevoland.nl voor de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijving is mogelijk tot en met 2 maart.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto