(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Inschrijving Tour of Art sluit 2 maart

Uit

FLEVOLAND - De inschrijving voor de Tour of Art Flevoland 2024, die plaatsvindt op zaterdag 5 en zondag 6 oktober, sluit op 2 maart. Beeldend kunstenaars, zowel amateur als professioneel, die in Flevoland wonen of daar een vast atelier hebben, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven.

Tijdens deze negentiende editie kunnen de bezoekers straks weer genieten van een gevarieerd aanbod aan kunst. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door drie onafhankelijke en jaarlijks wisselende, ervaren beoordelaars van buiten Flevoland. Zij brengen een advies uit aan het bestuur, op basis waarvan de selectie voor deelname gemaakt wordt. 

De organisatie hoopt dat er ook dit jaar weer vanuit heel Flevoland deelnemers zullen zijn. De kunstenaars die meedoen, worden ingedeeld over de beschikbare locaties in Lelystad. Er wordt gezorgd dat er op elke locatie meerdere kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor deelnemers en bezoekers.

Flevolandse beeldend kunstenaars die mee willen doen kunnen op www.tourofartflevoland.nl terecht voor de deelnemersvoorwaarden en een link naar het inschrijfformulier. Inschrijven kan t/m 2 maart.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto