MITS Mitchell op ZAND 2023. (Archieffoto: Fred Rotgans)
MITS Mitchell op ZAND 2023. (Archieffoto: Fred Rotgans)

Almeerder MITS Mitchell opent opnieuw strandfestival ZAND

Uit

ALMERE - Almeerder MITS Mitchell is toegevoegd aan de line-up van strandfestival ZAND. Net als vorig jaar opent hij op zaterdag 24 augustus opnieuw het hoofdpodium van het festival op het Almeerderstrand. 

“Ik mag mij de trotse ambassadeur noemen van Strandfestival ZAND en dit jaar wederom een toffe show neerzetten”, reageert MITS. Waar hij in 2015 nog op eigen initiatief muziek maakte voor de poort van het festival, mag hij nu voor het tweede jaar op rij het festival openen. “Van als jonge gast mijn muziek promoten voor de ingang, tot zingen op de mainstage. Ik vind het heel gek om mijn naam tussen al deze muzikale grootheden te zien staan, maar na een paar keer knipperen met m’n ogen ben ik het toch maar gaan geloven.” Tijdens zijn optreden in 2023 nam hij de bezoekers mee in zowel zijn eigen werk als een aantal covers. Ook zijn muzikale eerbetoon van Almere City FC ontbrak daarbij niet. Wat hij deze editie in petto heeft is nog een verrassing, aldus Mits.

Tweedaags festival

Strandfestival ZAND is dit jaar een tweedaags evenement, op vrijdag 23 augustus van 16.00 tot 00.00 uur en zaterdag 24 augustus van 13.00 uur. Bezoekers kunnen genieten van lekker eten en drinken, een gevarieerde en verrassende line-up in een zomerse strandomgeving. Op het programma staan optredens van Acda en de Munnik, BLØF, Edwin Evers Band, Son Mieux, Claude, Sera, MITS Mitchell, Clouseau, Chef’Special en Guus Meeuwis. Meer informatie en tickets via strandfestivalzand.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto