In oktober trekken de eerste huurders in het pand. (Foto: aangeleverd)
In oktober trekken de eerste huurders in het pand. (Foto: aangeleverd)

Alle appartementen HighNote verhuurd

Wonen

STAD CENTRUM – Alle appartementen van het wooncomplex HighNote zijn verhuurd. Dat valt te lezen op de website van het project. In oktober trekken de eerste huurders in het pand.

Geïnteresseerden konden zich sinds mei inschrijven voor de 157 jongerenwoningen die het 63 meter hoge gebouw aan de Bodestraat telt. In de plint van het gebouw komen winkels. HighNote is een project van woningontwikkelaar AM en telt 66 zogeheten Friends-woningen, waarbij huurders het contract kunnen delen en eventueel zelf een nieuwe huurder kunnen uitnodigen om het contract over te nemen.

HighPrice

In de volksmond wordt het opvallende complex tegenover het politiebureau al smalend ‘HighPrice’ genoemd omdat de huurprijzen in het hogere middensegment liggen. Het goedkoopste appartement kost 945 euro (41 m2), het duurste ruim 1700 euro. Huurders van de Friends-woningen betalen 625 euro per persoon.
Desondanks is de animo groot. Alle 236 bewoners krijgen naast hun woning de beschikking over diverse gemeenschappelijke ruimtes en een uitgestrekte 400 m2 daktuin op de eerste verdieping. Ook wordt de onderlinge samenhang gestimuleerd met onder meer activiteiten op het gebied van sport en sociale activiteiten.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto