Het team van Marquardt Küchen Almere. (Foto: Almere DEZE WEEK)
Het team van Marquardt Küchen Almere. (Foto: Almere DEZE WEEK)

Feestelijke opening Marquardt Küchen in Almere

Wonen

STAD – Marquardt Küchen heeft zijn deuren aan de Brouwerstraat 5 in Almere geopend. Van donderdag 16 mei tot en met maandag 20 mei is de feestelijke opening.

Advertorial

Marquardt Ku¨chen is opgericht in 1991 door Michael Marquardt met het idee kwaliteitskeukens met graniet betaalbaar te maken voor iedereen. “We produceren de stenen werkbladen in onze eigen steenfabriek in Emleben. Klanten hebben keuze uit ruim 80 verschillende soorten stenen werkbladen.” 

Persoonlijk advies

Onze adviezen voor een ontwerp gaan verder dan enkel de keukenruimte op zich. Een keuken is namelijk niet alleen een verlengstuk van jezelf, maar ook van de inrichting. Hier herleiden wij kleuradviezen en stylingtips uit om te zorgen voor de perfect passende keuken in jouw inrichting. Details zijn hierin erg belangrijk! Binnen onze werkwijze bieden we je direct de reële prijs. We overtuigen je van onze kwaliteitsproducten en dienstverlening waarbij jij als klant centraal staat. Alles wordt georganiseerd vanuit onze eigen winkel en wij onderhouden rechtstreeks contact met jou, van begin tot eind. Zo sta je bij Marquardt Küchen altijd dicht bij de bron.

Feestweekend 

Het feestweekend in de nieuwe vestiging in Almere begint vanaf donderdag 16 mei. Donderdag tot en met zaterdag zijn de reguliere openingstijden,  waarbij donderdag van 16.00 tot 22.00 uur catering is georganiseerd. Zondag 1e pinksterdag is de zaak gesloten. Maandag 2e pinksterdag zijn we geopend van 11.00 tot 17.00 uur en wordt het feestweekend afgesloten met een kookdemonstratie verzorgd door NEFF van 12.00 tot 15.00 uur.

Meer informatie: marquardt-kuchen.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto