Fred en Marian Aangeenbrug namen afscheid. (Foto: aangeleverd)
Fred en Marian Aangeenbrug namen afscheid. (Foto: aangeleverd)

Leerkrachtenechtpaar neemt na 40 jaar afscheid

Algemeen

STEDENWIJK – Het echtpaar Fred en Marian Aangeenbrug heeft dinsdag in Caribische sferen afscheid genomen van basisschool Het Samenspel in Stedenwijk, waar zij liefst 40 jaar werkzaam zijn geweest. Ze gaan nu genieten van hun pensioen.

Directeur Ina van Ek van Het Samenspel vindt dat het grootse afscheid voor haar collega’s hun dubbel en dwars toekomt. “De uitdrukking ‘goede wijn behoeft geen krans’ is op bijna niemand anders zo van toepassing als op Fred en Marian. Toch wilden wij ze graag in het zonnetje zetten voor al die jaren waarin ze met zoveel toewijding op onze school hebben gewerkt. Fred en Marian hebben een ongelooflijk groot hart voor de kinderen en golden als een stabiele factor voor zowel de leerlingen als de docenten in dit bijzondere stukje Almere.”

Het Samenspel

Basisschool Het Samenspel bestond voorheen uit twee locaties: de Flevoschool en de Waterlandschool. Fred en Marian werkten beiden op de Waterlandschool. In 2012 zijn de locaties samengevoegd tot Het Samenspel, dat deel uitmaakt van Brede School Stedenwijk.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto