Afbeelding

Stichting Kanjer Wens staakt voorlopig activiteiten

Algemeen

ALMERE - De stichting Kanjer Wens Nederland heeft alle activiteiten gestaakt. Dat valt te lezen op de website van de Almeerse stichting.

Aanleiding is het strafrechtelijke onderzoek dat het Openbaar Ministerie doet naar de handelingen van een oud-directeur wegens ontucht met minderjarige jongens.

‘Heden is bekend gemaakt dat er een strafrechtelijk onderzoek loopt naar onze voormalige directeur’, schrijft de stichting op de website waar verder alle informatie vanaf is gehaald. ‘Kanjer Wens Nederland heeft meteen na de bekend wording van dit onderzoek maatregelen getroffen. Deze zijn allemaal in overleg met de officiële instanties.’

Eerlijke rechtsgang

De Raad van Toezicht en bestuur vertrouwen op een ‘eerlijke rechtsgang en wijzen erop dat iemand onschuldig is tot het tegendeel is bewezen. ‘Helaas heeft de publiciteit van vandaag ons genoodzaakt om alle activiteiten van onze stichting vooralsnog te staken. Onze wensgezinnen zullen wij in de loop van de week persoonlijk informeren.

Het Openbaar Ministerie verdenkt de 54-jarige oud-directeur uit Almere van ontucht. Er zijn twee aangiftes tegen hem gedaan.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto