Afbeelding

ASC Waterwijk organiseert Banenmarkt

Algemeen

WATERWIJK - ASC Waterwijk organiseert op zaterdag 26 november een Banenmarkt. “Op het terrein van onze voetbalclub staan dan meerdere businesspartners van ons die op zoek zijn naar personeel”, vertelt Raymond van Ewijk, commercieel manager van ASC Waterwijk.

“Wij faciliteren voor onze businesspartners mogelijkheden voor diverse uitingen, zoals reclame, narrowcasting en dat soort zaken”, vervolgt Van Ewijk. “Gezien de krapte op de arbeidsmarkt hebben veel bedrijven momenteel moeite met het vinden van personeel. Daarom kwamen wij met het idee om een Banenmarkt te organiseren voor onze partners en daar bleek animo voor.”

Businesspartners krijgen op zaterdag 26 november de mogelijkheid om hun bedrijf en hun vacatures onder de aandacht te brengen. “Op een zaterdag met een vol wedstrijdprogramma lopen hier gemiddeld tussen de twee- en drieduizend mensen op het sportpark, die straks allemaal langs de Banenmarkt lopen. Maar ook andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen”, benadrukt Van Ewijk.

Deelnemende bedrijven

De bedrijven die zich op de Banenmarkt presenteren zijn heel divers. Van supermarkt Jumbo Waterwijk, Sport2000 Sportpaleis Citymall Almere, Diks Autoverhuur en restaurant Pallas Athene, tot Schattepatat, 123inkt.nl, Saffana’s Kindercentrum, Weber Marking Systems en Herenbos. Van Ewijk: “Zij hebben uiteenlopende vacatures, fulltime en parttime, maar ook bijbaantjes bijvoorbeeld.” 

De Banenmarkt is zaterdag 26 november van 9.30 tot 14.00 uur op het terrein van ASC Waterwijk op het Rie Mastenbroeksportpark in Almere Stad.


Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto