Afbeelding

Zomer in Haven krijgt wintereditie

Algemeen

HAVEN - Na het succes van Zomer in Haven met de Ibiza- en brocantemarkt komt er nu ook een wintereditie op 17 en 18 december. 

De Winter Fair is een tweedaags evenement met tientallen kramen in winterse sferen, gevuld met winter gerelateerde artikelen maar ook kerst, lifestyle en mode. Natuurlijk kan het publiek er ook eten en drinken, denk aan poffertjes, oliebollen, popcorn en warme dranken.

Grote gratis schaatsbaan

Op de Markt komt een 100 m2 grote kunstijs schaatsbaan, waar ook gratis schaatsen kunnen worden geleend om te zwieren en zwaaien met gezellige muziek. Naast de schaatsbaan zijn er verspreid over de beide dagen onder andere activiteiten als bungeejumpen, een springkussen, zweefmolen, vogelshow en nog veel meer. 

Live muziek

Verder zal er muziek klinken die wordt verzorgd door diverse live bands. Loop lekker langs de Winter Fair-kramen, eet poffertjes, drink warme chocolademelk en geniet van de muziek terwijl de kinderen zich vermaken. Bezoekers kunnen ook de kerstman ontmoeten die er rondloopt.

De Winter Fair is er op zaterdag 17 december van 09:00 – 16:00 uur en op zondag 18 december van 10:00 – 17:00 uur. Kijk voor de laatste informatie en het actuele programma op de website en socials van www.promenade-almerehaven.nl/winter-fair

Uit de krant