Ruben Anthony tijdens de opname van een videoclip. (Foto: Cameron Mitchell Vomsteeg)
Ruben Anthony tijdens de opname van een videoclip. (Foto: Cameron Mitchell Vomsteeg)

Ruben Anthony treedt op tijdens live-uitzending podcast

Algemeen

Woon jubileum-aflevering Het Politieke Circus van Almere DEZE WEEK gratis bij!

ALMERE – Zanger Ruben Anthony treedt als speciale gast op tijdens de 100e feestelijke aflevering van de podcast Het Politieke Circus van Almere DEZE WEEK op vrijdag 3 februari. De extra lange aflevering wordt live opgenomen in Casa Casla van 19 tot circa 21 uur.

Niet alleen zullen tal van Almeerse politici aanwezig zijn, maar zanger Ruben Anthony zal die avond live komen zingen. “Het wordt een uitzending in de sfeer van Spijkers met Koppen”, zegt Robert Mienstra die de podcast samen met Marcel Beijer presenteert. De feestelijke uitzending is gratis bij te wonen. Aanmelden via redactie@almeredezeweek.nl is wel noodzakelijk.

Programma

De jubileum uitzending op 3 februari in Casa Casla is in meerdere blokjes verdeeld. Voor de microfoon komen achtereenvolgens Marco de Kat (Leefbaar Almere) en Toon van Dijk (PVV), vervolgens politiechef Ben Nassir Bouayad samen met Tweede Kamerlid Ulysse Ellian (VVD), en tot slot oud-wethouders Henk Smeeman en Wim Trieller. “We hopen dat de uitzending stampvol zit met publiek”, zegt Mienstra. “Met dat publiek spelen we het spel ‘clownsneusje op en clownsneusje af’, daar kan ik me nu al over verkneukelen, want die gaat natuurlijk ook over raadsleden.”

Ruben Anthony

Daarna is er dus een optreden van zanger Ruben Anthony. De band tussen de Almeerse zanger en Almere DEZE WEEK is hecht. De avond ademt ‘circus’ en zal door ‘circusdirecteur’ Sven van der Burg aan elkaar gepraat worden.

Gratis bijwonen

Aanmelden kan via redactie@almeredezeweek.nl

De uitzending is in Casa Casla aan het Weerwaterplein. Er is maximaal plaats voor 100 aanwezigen.

100e Podcast Politiek Circus via livestream te volgen

Omroep Almere zendt vrijdagavond 3 februari de podcast Politiek Circus uit via een livestream. Vanaf 19.00 uur is de feestelijke en extra lange editie te volgen via beeld én geluid.

Ga daarvoor naar www.omroepalmere.nl 

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto