(Foto: Friedländer)
(Foto: Friedländer)

Sponsors gezocht voor feestelijke Nieuwjaarsduik

Algemeen

HAVEN –De Almeerse Michelle Friedländer is druk bezig met de organisatie van 40ste Nieuwjaarsduik in Almere Haven. “We willen er een feestelijke editie van maken met live muziek, warme chocolademelk en natuurlijk Unox-soep en bijbehorende mutsen”, vertelt zij. “Ook Haddock gaat dan open.”

De vorige organisatoren Ingrid van Raalte en Peter Schluter, die het evenement jarenlang organiseerden, besloten daar vorig jaar mee te stoppen. Michelle Friedländer nam het stokje over om de traditie in stand te houden, maar kreeg de gemeentelijke vergunning toen niet meer op tijd rond. Zij organiseerde toen wel officieus een alternatieve Nieuwjaarsduik. 

Dit jaar wil zij de frisse start van het nieuwe jaar weer officieel van de grond krijgen. “We zijn nog op zoek naar sponsors, want er komen best wat kosten bij kijken. Voor de muziek, maar ook voor de vergunning en de evenementenverzekering.” Wie een bijdrage wil leveren kan dit doen via www.steunactie.nl. Houd voor updates de Facebookpagina van Nieuwsjaarsduik Almere Haven in de gaten.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto