(Foto: politie)
(Foto: politie)

Aandacht voor Cassandra tijdens Almere City FC - Feyenoord

Algemeen

FBK SPORTPARK - Komende zondag, tijdens de wedstrijd Almere City FC - Feyenoord zal in het stadion aandacht worden geschonken aan de dood van de Almeerse Cassandra van Schaijk, een ‘cold case’. 

Het lichaam van het Almeerse meisje werd in 2007 gevonden in de Noorderplassen. De politie was toen al een aantal weken naar haar op zoek, omdat ze na een avond stappen in een discotheek niet was thuisgekomen. De zaak werd nooit opgehelderd. Op de website van de Peter R. de Vries foundation staat dat de organisatie rond de doodgeschoten misdaadverslaggever 100.000 euro uitlooft voor de gouden tip die leidt naar de oplossing van de dood van Cassandra. Daarnaast wordt 10.000 euro in het vooruitzicht gesteld voor degene die de oude Nokia-telefoon van Cassandra kan overleggen aan de stichting. Om aanspraak te maken op deze bedragen dient de gouden tip vóór 10 april bij de Foundation binnen zijn.

Wedstrijd

Het onderzoeksteam van de politie heeft samen met de Peter R. de Vries Foundation een aantal acties in petto. Zo komt de zaak in beeld zondag op de elektronische schermen op het veld.
Volgens teamleider Folkert van Dekken wordt nog altijd goed meegedacht door heel veel mensen en komen er nog steeds tips binnen, maar de gouden tip ontbreekt.
Wie weet meer over de dood van Cassandra? Bel met de opsporingstiplijn 0800-6070. Of tip anoniem via 0800-7000.
meer informatie op deze site.


Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto