Tim Receveur in duel tijdens de wedstrijd tegen FC den Bosch. (Foto: Ron Baltus)
Tim Receveur in duel tijdens de wedstrijd tegen FC den Bosch. (Foto: Ron Baltus) Ron Baltus

Almere City FC aan kop in vierde periode

Sport

FBK SPORTPARK – Almere City heeft vrijdag opnieuw gewonnen. Het was de derde zege op rij en dit keer werd FC Den Bosch met 2-0 teruggewezen. Door de zege gaat de ploeg van Alex Pastoor aan kop in de vierde periode.

Al na acht minuten schoot Ilias Alhaft de 1-0 binnen. Dat was mooi, want ook de Bosschenaren stonden er goed voor in de laatste periode. Ook zij konden negen punten in één week tijd bijschrijven en lieten Almere City FC dan ook niet zomaar de voorsprong uitbouwen. Toch kwam de 2-0 al binnen het half uur. Met een fabelachtige voetbeweging pakte Maarten Pouwels een diepe pass van Jeffry Puriel uit de lucht en passeerde die achter de verbouwereerde doelman. 

MVV

Den Bosch was niet bij machte het tij te keren. Almere City FC gaf niks meer weg en hield voor de vierde keer in de acht wedstrijden dat Nordin Bakker onder de lat staat de nul.Volgende week hoopt Almere City FC op zoveel mogelijk uitsupporters bij de uitwedstrijd tegen MVV. Almere City FC biedt daarom de busreis gratis aan. Op de website www.almerecityfc.nl is informatie te vinden voor wie mee wil reizen. De eerste thuiswedstrijd is op vrijdag 1 april tegen Excelsior Rotterdam. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto