Tim Receveur in actie tegen NAC Breda. (Archieffoto: Ron Baltus)
Tim Receveur in actie tegen NAC Breda. (Archieffoto: Ron Baltus) Ron Baltus

Clubicoon Tim Receveur verlaat Almere City FC

Sport

FBK SPORTPARK - Clubicoon Tim Receveur verruilt Almere City FC per direct voor FC Dordrecht. De middenvelder, die aan zijn tweede periode bij Almere City FC bezig was, wordt voor de rest van het seizoen verhuurd. Aansluitend tekent hij na dit seizoen een tweejarig contract in Zuid-Holland. 

Receveur speelde, verspreid over tien jaar en twee periodes, 177 wedstrijden voor Almere City FC. Daarin was hij twaalf maal trefzeker en verzorgde hij negen assists. Tussendoor kwam de 31-jarige middenvelder uit voor VVV-Venlo en De Graafschap.
“Dit vertrek is geen afscheid, maar een ‘tot ziens’”, zegt Receveur. “Almere City FC is een geweldige club en met pijn in mijn hart pak ik mijn spullen. Maar het is een verstandige keuze. Ik vertrek naar een club die veel potentie heeft. Zo snel als het kan kom ik op gepaste wijze ‘tot ziens’ zeggen tegen  onze supporters.”

Respect

Technisch manager Johan Hansma verwacht ook dat Receveur ooit weer herenigd zal worden met Almere City. “Wij hebben veel respect en waardering voor de bijdrage van Tim aan de ontwikkeling van onze club, zowel binnen als buiten de lijnen. Mede hierdoor zijn wij graag bereid geweest om met hem mee te denken hetgeen heeft geleid tot deze transfer.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto