Etimadi tekent het conract. (Foto: Ron Baltus)
Etimadi tekent het conract. (Foto: Ron Baltus)

Etemadi wordt keeperstrainer van Almere City

Sport

FBK SPORTPARK – Keeper Agil Etemadi, die na de promotie van Almere City FC, aankondigde afscheid te nemen als speler, is aangesteld als de nieuwe keeperstrainer van de club.

Etemadi volgt daarmee Serge van den Ban waar Almere City geen nieuw contract voor had klaarliggen. Etemadi, geboren in Iran, was twee lange periodes actief als keeper in het Yanmar Stadion. In totaal stond hij 102 keer onder de lat. De afgelopen seizoenen fungeerde hij als reserve doelman achter Michael Woud en Nordin Bakker.
“Dit is mijn club en ik ben blij dat ik hier kan blijven voor het volgende hoofdstuk in mijn loopbaan”, zegt Etemadi. “De club helpt mij en faciliteert mij bij deze stap en daar ben ik hen zeer erkentelijk voor.”
Technisch manager Johan Hansma: “Wij gaan er alles aan doen om Agil bij deze volgende stap te helpen. Hij heeft zich de afgelopen seizoenen bewezen als een belangrijke factor binnen en buiten de lijnen en wij zijn ervan overtuigd dat hij als keeperstrainer een mooie toekomst tegemoet gaat.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto