(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Almeerse Jamsessie in de Meester

Uit

STAD CENTRUM - Wegens het grote succes van de eerste jamsessie staat er aankomend weekend een tweede editie op de planning in poppodium de Meester.

De Meester biedt hiermee een podium aan alle Almeerse artiesten. Onder leiding van Alex Manupitty wordt er een jamsessie op niveau neer gezet. Het aanstekelijke karakter van de rocker en zijn ervaring in het dirigeren van dergelijke sessies maakt hem de perfecte frontman voor deze avonden. “Het karakter van deze jamsessie blijft even laagdrempelig als iedere jam, kortom iedereen kan meedoen.”

Het blijft een sessie waarin iedereen kan aanhaken, maar ook een ervaring waar (nieuwe) muzikanten kunnen ontdekken hoe het is om op een versterkt podium te staan voor een volle zaal. Door de professionele geluidstechnicus, overweldigende lampen en het stevige geluid krijgt de Jam voor artiest en aanhang een heel nieuwe dimensie.

Op 27 mei vindt de open jamsessie plaats, georganiseerd door Alex Manuputty en Poppodium de Meester aan de Rentmeesterstraat in Almere Centrum. Ben je geen artiest, maar gewoon een grote muziekliefhebber? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Kaartjes worden verkocht voor de symbolische prijs van 2,50 euro en wie het podium op durft krijgt een gratis drankje voor z’n inzet.

Uit de krant