Het decor van Schoonschip is getransformeerd tot een theatertent. (Videostil: Visavis.nl)
Het decor van Schoonschip is getransformeerd tot een theatertent. (Videostil: Visavis.nl)

Decor wordt tent voor voorstelling Fragile Vis à Vis

Uit

ALMERE- Na gastvoorstelling van BOT en De Leedbewakers werkt het Almeerse theatergezelschap Vis à Vis werkt momenteel hard aan haar eigen kleinschalige zomervoorstelling Fragile. Deze is te zien van 7 tot en met 29 september.

Afgelopen week was een bijzonder moment: het oude decor van Schoonschip, de openingsvoorstelling van de Floriade, kreeg een metamorfose dankzij een op maat gemaakt tentdoek. Het resultaat is een festivalachtige tent op het nieuwe speelvlak, dat de Octopus is gedoopt.

De eerste repetities met de acteurs hebben inmiddels plaatsgevonden in de werkplaats. Volg theatergezelschap Vis à Vis op Facebook en Instagram voor  sneak previews.

Fragile

Fragile is een dynamische voorstelling waarin kleine dingen groots uit de hand lopen. In de voorstelling laat Vis à Vis zien hoe breekbaar dierbare familiebanden zijn. Onder de oppervlakte gapen onuitgesproken ravijnen van jaloezie en onbegrip. Een virtuoze, muzikale comedy die je doet afvragen of business & family wel zo’n goede combinatie is.

Fragile is het debuut van regisseur Gerold Guthman, die al jaren een betrokken speler is bij Vis à Vis. “Ik heb mij laten inspireren door het dagelijkse gepest dat je overal ziet gebeuren”, alds Guthman.

Ga voor meer informatie en kaarten naar www.visavis.nl


Uit de krant