Road Runner Trio. (Foto: Michel Marang)
Road Runner Trio. (Foto: Michel Marang) Michel Marang

Opening nieuw seizoen Goede Rede Concerten

Uit

HAVEN - Het nieuwe seizoen van Goede Rede Concerten gaat vrijdagavond 15 september weer van start. Het Roadrunner Trio brengt een monumentaal, betoverend werk van de Syrische componist Kinan Azmeh in de versie voor cello, klarinet en accordeon. 

Het dynamische Roadrunner Trio speelt, improviseert, schrijft en laat schrijven. Muziek die balanceert op de grens van modern, klassiek en traditioneel. Met ‘The Fence, the Rooftop and the Distant Sea’, brengt het trio de actualiteit naar de concertzaal. Centraal in het programma staat het gelijknamige stuk van Kinan Azmeh, oprichter van het befaamde Silk Road Ensemble. Het concert wordt aangevuld met eigen muziek en volksmuziek uit Oost-Europa en het Midden-Oosten, bewerkt door het trio zelf. 

Het Trio Roadrunner bestaat uit Erica Roozendaal (accordeon), Michel Marang (klarinet) en Antonis Pratsinakis (cello). Het concert begint om 20.00 uur in de Goede Rede aan de Kerkgracht 60 in Almere Haven. Kaarten zijn verkrijgbaar via goederedeconcerten.nl of 06-80140467.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto