Het jongNBE. (Foto: Peter Lodder)
Het jongNBE. (Foto: Peter Lodder)

Nieuwjaarsconcerten in Kunstlinie en Goede Rede

Uit

HAVEN - De tien talentvolle musici van het Jong Nederlands Blazers Ensemble, kortweg jongNBE, luiden het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsconcert in Almere. Het concert in de serie Goede Rede Klassiek is op zondag 7 januari van 15.00 tot 16.00 uur in de Kunstlinie.

Het jong Nederlands Blazers Ensemble is een ensemble van tien jonge talentvolle musici (fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet, saxofoon, trombone, slagwerk en contrabas/basgitaar) en wordt gecoacht door ervaren musici van het NBE. De geselecteerde musici van diverse conservatoria kunnen gedurende twee jaar deel uitmaken van het jongNBE. Dat biedt hen een fantastisch leertraject in samenspel, programmering en presentatie. Het jongNBE vormt de kweekvijver van het Nederlands Blazers Ensemble. 

Kaarten voor dit concert zijn te bestellen via kunstlinie.nl of telefonisch bij de theaterkassa: 036-8455555.

Hexagon Ensemble

Op vrijdag 12 januari om van 20.00 tot 22.00 uur volgt een nieuwjaarsconcert in de kerk Goede Rede in Haven. Het Hexagon Ensemble brengt samen met sopraan Ekaterina Levental een feestelijk programma met bekende en onbekende werken. Het programma opent met ‘Ch’io mi scordi di te? … Non temer, amato bene’ en na de pauze staan vier delen uit het wereldberoemde werk ‘De Notenkraker’ op het programma, gevolgd dooor liederen uit ‘Chants d’Auvergne’ van Marie-Joseph Canteloube.

Kaarten zijn te bestellen via www.goederedeconcerten.nl of 06-80140467.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto