Afbeelding

Young Adult Event in bibliotheek

Uit

STAD CENTRUM - De Nieuwe Bibliotheek Almere organiseert op zaterdag 20 april voor de vijfde keer het Young Adult Event. 

Op het programma staan workshops, gesprekken met schrijvers, kunst, film, een quiz en natuurlijk Young Adult boeken. Verder is er een livestream met de Amerikaanse New York Times-bestsellerauteur Kathleen Glasgow, onder meer bekend van haar boek  ‘Girl in Pieces’. 

Chinouk ThijssenIn geeft een masterclass over het toevoegen van spanning aan een verhaal. Hoe word je één met je hoofdpersonage, hoe kruip je in de huid van een moordenaar of stalker? Er zijn Q&A’s met Marieke Nijkamp en Lotte van den Noort, er is een workshops manga tekenen en live muziek van Norah Jane. Verder kunnen bezoekers lekker shoppen bij de kraampjes. Booktokkers Daansbooks en Noah hosten het event en geven tussendoor ook tips. De dag wordt afgesloten met de film Dune: Part 2.

Het hoofdprogramma loopt van 15.00 - 20.00 uur in de bibliotheek aan het Stadhuisplein. Bij binnenkomst kunnen bezoekers zich inschrijven voor de activiteiten van hun keuze (vol is vol). Ga voor meer informatie en tickets naar www.denieuwebibliotheek.nl/youngadultevent

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto