Ook Black Pencil werkt mee aan Het Groene Geheim (Foto: aangeleverd)
Ook Black Pencil werkt mee aan Het Groene Geheim (Foto: aangeleverd)

Nieuw muziekfestival Het Groene Geheim op Kemphaan

Uit

ALMERE - Het Groene Geheim, het nieuwe klassieke muziekfestival in Almere, vindt zondagmiddag 16 juni plaats op stadlandgoed De Kemphaan. De kaartverkoop is gestart. 

Het wordt een middag vol muzikale ontdekkingen voor jong en oud. Festival Het Groene Geheim biedt een mix van klassieke muziek en natuur. Tijdens deze eerste editie kunnen bezoekers dwalen over het stadslandgoed De Kemphaan en muziekpareltjes ontdekken op onverwachte plekken. Op binnen- en buitenlocaties vinden optredens en installaties plaats van hooggekwalificeerde musici en gezelschappen: Black Pencil, Dutch String Collective, BOI AKIH, Beate Loonstra, Apollo Ensemble, Ensemble Triptyque en muziekgezelschap Oorkaan.

Natuur en muziek

Bezoekers kunnen een middag lang genieten van muzikaal vakmanschap. Vanaf de opening om 12:00 uur door wethouder Kees Ahles en de lunch op het centrale plein, tot aan het slotakkoord rond 17:00 uur. Met een dagkaart krijgen bezoekers toegang tot het gehele middagprogramma en kunnen ze zelf hun route over het festivalterrein bepalen. Meer informatie en kaartverkoop: www.hetgroenegeheim.nl

Donaties zijn welkom

Het festival is een initiatief van Stichting Groene Geheim. Met dit jaarlijks terugkerende festival willen zij toewerken naar het 50-jarig jubileum van Almere in 2026. Dankzij bijdragen en donaties van verschillende fondsen en lokale partners wordt dit festival mogelijk gemaakt. 

Om het nog mooier te maken, is extra financiering volgens de organisatie echter van essentieel belang. Stichting Het Groene Geheim doet daarom een beroep op publiek, liefhebbers, bedrijven en organisaties om bij te dragen aan dit nieuwe culturele initiatief. Elke bijdrage komt volledig ten goede aan het honorarium van de musici. Doneren kan via voordekunst.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto