Aiden van Lieshout, Ben de Bakker en Tim Verhoeven wonnen zilver bij het NK voor teams. (Foto: Turning Spirit Almere)

Medailleregen voor Turning Spirit Almere

ALMERE – Het regende zaterdag en zondag medailles voor de turners en turnsters van Turning Spirit Almere.

Aiden van Lieshout, Ben de Bakker en Tim Verhoeven vielen zondag in de prijzen op het NK voor teams. Tot het eind van de wedstrijd was het spannend. Het was stuivertje wisselen tussen vier teams. Uiteindelijk won het Almeerse team knap zilver. Als klap op de vuurpijl eindigden zij ook nog eens op de tweede plaats bij de landelijke competitie-uitslag en mochten de heren een fraaie beker mee naar huis nemen.

Een dag eerder wonnen Tim en Aiden bij de individuele halve finales in Alkmaar beiden het goud. De Almeerse turners hebben zich hiermee tevens geplaatst voor de finale van het Nederlands kampioenschap.

Toestelfinales

De dames van Turning Spirit Almere kunnen ook terugkijken op een geslaagd weekend. Bij de toestelfinales van het seizoen 2023/2024 namen zij maar liefst 26 medailles mee terug naar Almere.