John van der Pauw (Foto: aangeleverd)
John van der Pauw (Foto: aangeleverd) Almere DEZE WEEK

CBA-bijeenkomst over teruggave belasting

Algemeen

PARKWIJK - Het Cliëntenberaad Almere organiseert donderdag 16 september om 13.30 uur een Beraadsgroep in de Levend Water-kerk aan de Parkwijklaan 44. Die Beraadsgroep staat in het teken van de aangifte inkomstenbelasting. John van der Pauw zal uit de doeken doen waarom gepensioneerden met een aanvullend pensioen vaak inkomstenbelasting terug kunnen krijgen.


Na de pauze is er gelegenheid om signalen van Almeerders die rond moeten komen met een laag inkomen duidelijk te maken. Almeerders met een laag inkomen zijn van harte welkom. Het CBA vergoedt elke deelnemer vier euro voor gemaakte onkosten en zorgt voor een flesje water.

Signalen

Na een informatiefdeel is er ruimte voor signalen over het minimale bestaan in Almere. Deelnemers kunnen signalen over de ontwikkelingen, die Almeerders met een laag inkomen raken, delen. Iedere deelnemer krijgt de mogelijkheid om zijn of haar vragen te stellen. Signalen van structurele problemen pakt het CBA op. Individuele hulpvragen kan het CBA niet in behandeling nemen. Daarvoor verwijst het CBA naar de Almeerse hulpverleners.

Email

Wie snel informatie wil ontvangen over de Beraadsgroep kan een email-adres doorgeven via info@cba-almere.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto