(Foto: AdobeStock)
(Foto: AdobeStock)

Meer aangiften tegen directeur stichting Kanjer Wens

Algemeen

ALMERE – Inmiddels zijn er meerdere aangiften gedaan tegen de 54-jarige Peter V. Dat verklaarde het Openbaar Ministerie woensdag tijdens de rechtszaak tegen de oud-directeur van de Almeerse stichting Kanjer Wens. De Almeerder wordt onder meer verdacht van ontucht.

De zaak kwam vorig jaar aan het rollen toen de oud-directeur werd aangehouden in een onderzoek naar ontucht met twee minderjarige jongens. V. mocht aanvankelijk in vrijheid het proces afwachten zolang hij zich niet in de buurt van kinderen zou begeven. Toen Justitie stelde dat hij die voorwaarde had overtreden, werd hij alsnog opgepakt.

Kanjer Wens

Peter V. was directeur van de stichting Kanjer Wens die wensen van zieke kinderen in vervulling liet gaan. De stichting is inmiddels opgeheven. V. wordt voorlopig verdacht van ontucht met vier minderjarigen, zo zou hij in een volle woonkamer het geslachtsdeel van een jongetje hebben betast, belandde hij met een logeetje in bed en wordt hij verdacht van het maken van kinderporno. Maar het onderzoek is nog niet volledig afgerond. Tegenover de rechter verklaarde Peter V. dat de verklaringen vals zijn. Er zou een hetze tegen hem gaande zijn. Zijn verzoek om vrijlating werd door de rechter afgewezen uit vrees voor herhaling.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto