(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Tweede verdachte in ontuchtzaak Kanjer Wens

112

ALMERE – De politie heeft een tweede verdachte aangehouden in de ontuchtzaak rond Stichting Kanjer Wens. De oud-directeur wordt verdacht van ontucht met minderjarige jongens. 

De politie heeft een tweede verdachte aangehouden in de ontuchtzaak rondom de oud-directeur van Stichting Kanjer Wens. Deze twintigjarige man uit Almere wordt verdacht van seksueel misbruik. Naar verluidt is de 20-jarige tweede verdachte familie van de directeur. Het Openbaar Ministerie (OM) laat zich daar niet over uit. Wel wordt aangegeven dat de tweede verdachte zelf niet betrokken bij Stichting Kanjer Wens.

Ontucht

De 54-jarige oud-directeur wordt verdacht van ontucht met minderjarige kinderen. Hij werd eerder al aangehouden, maar kwam weer op vrije voeten. Eind februari bleek dat hij de voorwaarden voor zijn voorwaardelijke vrijlaten had geschonden. Daarop is hij opnieuw aangehouden en zit hij op dit moment vast. De politie doet op dit moment verder onderzoek. De Stichting Kanjer Wens heeft vanwege alle ontwikkelingen besloten de activiteiten te staken.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto