(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Burgemeester bezoekt Lions Clubs Almere

Algemeen

ALMERE - Burgemeester Hein van der Loo was afgelopen week te gast bij de Lions Clubs Almere. De kennismaking met alle leden van de verschillende clubs verliep in een uiterst ontspannen en gezellige sfeer. Voorafgaand aan een heerlijk diner, en ook tussen de gangen door, kwamen de gesprekken goed op gang.

In een korte toespraak onderstreepte de burgemeester het grote belang van de Lions Clubs voor de Almeerse samenleving. In het bijzonder voor de achtergestelde kinderen waar deze clubs zich voor inzetten. Na een presentatie door Hans Luijcx (Lions Club Almere Host) concludeerde Van der Loo dat hij het gevoel had op bezoek te zijn bij ‘echte Almeerse clubs’. “No nonsens, met een mentaliteit van aanpakken.” En dat is volgens hem precies wat deze stad goed kan gebruiken.

Wat begon met een uitnodiging van de Lions aan de burgemeester, eindigde met een omgekeerde uitnodiging. “Ik zet me graag in om de initiatieven van de Lions te versterken. Neem maar contact op als ik iets voor jullie kan betekenen”, sprak Van der Loo.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto