Waterwijk zette vol druk op het doel van Zandvoort (Foto: aangeleverd)

Waterwijk doet zichzelf tekort tegen Zandvoort

KRUIDENWIJK - Met een door blessures geplaagde team betrad ASC Waterwijk afgelopen zaterdag het veld. Toch had er tegen SV Zandvoort meer ingezeten dan een gelijkspel.

De ploeg van Ben Vis begon de wedstrijd aftastend. Er waren amper kansen. Het doelpunt van SV Zandvoort na twintig minuten ontstond dat ook uit het niets. Na een omschakelmoment sloegen de Zandvoortenaren toe en lag de bal in het doel van Waterwijk.
De Almeerders waren vervolgens enige tijd de weg kwijt en zagen tot overmaat van ramp aanvoerder Randy Peaper en ook Peter van Dongen uitvallen en stroomde de ziekenboeg nog voller dan hij al was.

Opgepept

De beide ploegen gingen met een 0-1 stand de rust in. In de rust had Ben Vis de boel blijkbaar flink opgepept want er kwam een heel ander team uit de kleedkamer. Binnen een minuut leidde dat al tot de 1-1. Een fout in de achterhoede van Zandvoort resulteerde erin dat de scheids niets anders kon doen dan een penalty voor de thuisploeg te geven. Deze werd feilloos ingeschoten door Tim Klasen Bos. Daarna zette Waterwijk vol druk op het doel van Zandvoort, maar het geluk was dit keer niet aan de zijde van de thuisploeg en leidde dat tot een 1-1 eindstad. Daarmee moet Waterwijk HBOK nu naast zich dulden aan kop van de ranglijst. Volgende gaan de mannen naar Jong Holland in Alkmaar.