Rajiv van La Parra (Foto: Digishotspro/Martin Cloose)
Rajiv van La Parra (Foto: Digishotspro/Martin Cloose) Martin Cloose

Rajiv van La Parra nieuwe versterking Almere City FC

Sport

FBK SPORTPARK - Rajiv van La Parra sluit per direct aan bij de selectie van Almere City FC. De 31-jarige buitenspeler tekent een contract tot het einde van het seizoen met een optie tot verlenging voor seizoen 2023-2024. 

Van La Parra speelt voor het laatst in Griekenland bij Apollon Athene. De aanvaller heeft een lang track-record in het buitenland en speelt in totaal bijna 300 officiële wedstrijden op hoog niveau in binnen- en buitenland, waaronder Spanje, Frankrijk en Duitsland. De meeste meters op de teller maakt Van La Parra in Engeland, waar hij in totaal 152 wedstrijden speelde voor Huddersfield Town, Wolverhampton Wanderers, Middlesbrough FC en Brighton & Hove Albion. 

Heerenveen

In Nederland kwam Van La Parra voornamelijk uit voor SC Heerenveen. Van La Parra: “Het verhaal van Almere City FC past goed bij mijn verhaal. Ik zocht een club om weer aan voetballen toe te komen en de klik was er meteen.”Technisch manager Johan Hansma: ,,Rajiv is een jaar lang op zoek geweest naar een club. Door de Brexit ging een terugkeer naar Engeland niet door. Hij wil graag zijn kwaliteiten laten zien en is blij met de kans die wij hem bieden. In proeftrainingen en in gesprekken met diverse mensen binnen de club heeft hij een positieve en goede indruk achtergelaten.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto