Dennis de Knijff en Vincent van Beek leiden in het Vaartsluisbos op de lange cross. (Foto: Danielle van der Veer)
Dennis de Knijff en Vincent van Beek leiden in het Vaartsluisbos op de lange cross. (Foto: Danielle van der Veer)

Eindwinnaars Crosscup Almere deels bekend

Sport

ALMERE - De derde wedstrijd in de Crosscup Almere, zondag gelopen in het Vaartsluisbos, bracht veel  duidelijkheid. Met nog één wedstrijd te gaan in dit seizoen zijn de eindwinnaars in een aantal klassementen bekend. 

Zowel op de korte cross (Victor Mocanu en Kabi Kruik), de middenafstand (Mauro van der Meer en Lianne Wuring) als de lange cross bij de mannen (Dennis de Knijff) zijn de winnaars van het Vaartsluisbos niet meer in te halen in de eindrangschikking van dit seizoen. Achter hen wordt nog wel volop gestreden om de overige podiumplaatsen. Op de lange cross is de hoogste podiumtrede bij de vrouwen en de Masters ook nog niet vergeven. 

Na een zeer natte wedstrijd in het Lumièrepark en een frisse ronde op het Almeerderstrand lag het Vaartsluisbos er deze zondag fraai bij. Een goed te belopen ondergrond, en in ieder geval tijdens de wedstrijd bleef het droog.

Finalewedstrijd op Braambergen

Op 3 maart trekt het Crosscup circus naar de Braambergen voor de finale van dit seizoen. Daar testen de ruim driehonderd deelnemers hun conditie op de hellinkjes van de voormalige vuilstort naast de Kemphaan. De wedstrijd staat open voor iedereen die wil deelnemen, en kent onder andere een tweetal jeugdafstanden. Meer informatie: www.crosscup.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto