(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Eerste Home Grown Folk Festival in De Meester

Uit

STAD CENTRUM - In poppodium De Meester wordt zondagmiddag 20 november het eerste Almeerse Home Grown Folk Festival georganiseerd.

“Er spelen drie bands die voornamelijk uit Almere komen. Folkmuziek van eigen bodem als het ware, voor een middagje huiselijke gezelligheid”, vertelt de Almeerse folkmuzikant John Cameron-Webb, die het festival samen met poppodium De Meester organiseert. “Het is de bedoeling om liefhebbers van folkmuziek samen te brengen om met elkaar te genieten van het gemoedelijkste genre dat er bestaat. Maar het is ook bedoeld voor potentiele muzikanten om elkaar te leren kennen en muzikale contacten te stimuleren.”

Line-up

De line-up bestaat uit de keltische folkband Arthur and Friends, het duo Rain of Animals en folk- en countrytrio McVities waarin ook John Cameron-Webb zelf speelt en zingt. 

Kaarten

Het Folk Festival begint zondag 20 november om 13.30 uur in poppodium De Meester aan de Rentmeesterstraat in Almere Centrum. Voorverkooptickets aan de deur kosten 3,50 euro en online 5 euro. Bij de avondkassa betaal je 8 euro voor een ticket. Er kan ook een familieticket worden gekocht voor 17,50 euro. 

Meer informatie en online tickets via www.demeesteralmere.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto