Deze week verhuizen 72 cliënten van zeven verschillende woonlocaties in Flevoland naar het nieuwe woonzorgcomplex. (Foto: aangeleverd)
Deze week verhuizen 72 cliënten van zeven verschillende woonlocaties in Flevoland naar het nieuwe woonzorgcomplex. (Foto: aangeleverd)

Nieuw woonzorgcomplex Triade Vitree klaar voor verhuizing

Wonen

SIERADENBUURT – Het nieuwe woonzorgcomplex van Triade Vitree aan de Sieradenweg in Almere Buiten is klaar. Het nieuwbouwcomplex bestaat uit 72 woon- en werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze week verhuizen 72 cliënten van de huidige zeven verschillende woonlocaties in Flevoland naar hun nieuwe onderkomen.

Een spannend moment voor zowel voor de nieuwe bewoners die hun vertrouwde omgeving achterlaten, als voor de medewerkers van Triade Vitree die de taak hebben om hen daar zo goed mogelijk in te begeleiden. Voor de nieuwe bewoners is het belangrijk dat er veel rust en ruimte is. Die heeft Triade Vitree op het terrein van ruim 20.000 m2 , met uitzicht op de natuur, gevonden.

Feestelijke opening

Een grote feestelijke opening wordt in het voorjaar 2022 gepland. Dan heeft iedereen zijn plek gevonden en zijn de bewoners en teams gewend. Triade Vitree hoopt dat er tegen die tijd geen beperkende corona maatregelen zijn, zodat veel mensen - waaronder ook de omwonende buren - van harte welkom zijn om te komen kijken.

Voor meer informatie over Triade Vitree: https://triadevitree.nl

Uit de krant