Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Al 300 Almeerders schrijven zich in voor groepsaankoop zonnepanelen

Algemeen

ALMERE - Onlangs startte de inschrijving van de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie. Inmiddels hebben al bijna 1.300 mensen zich vrijblijvend ingeschreven als deelnemer op www.SamenZonneEnergie.nl, waaronder al 300 inwoners van de gemeente Almere.

Flevoland uitermate geschikt

De groepsaankopen onder de naam SamenZonneEnergie worden georganiseerd door het onafhankelijke consumentencollectief iChoosr. SamenZonneEnergie brengt mensen samen die interesse hebben in zonnepanelen. “Na acht geslaagde groepsaankopen in Noord-Holland en Zuid-Holland, verwachten we opnieuw een succesvolle actie. Flevoland heeft relatief veel jonge huizen met daken die uitermate geschikt zijn voor een zonnepanelensysteem”, stelt projectmanager Kirsten Kremer.

Al 100.000 zonnepanelen op de daken

Onlangs werd het 100.000ste zonnepaneel geplaatst dat via SamenZonneEnergie is aangeschaft. Het succes is volgens Kremer te danken aan de aanzienlijke voordelen die een groepsaankoop biedt. “Samen kun je de beste prijs-kwaliteitverhouding bedingen. SamenZonneEnergie doet daarnaast al het complexe uitzoekwerk en informeert deelnemers tijdens de actie uitgebreid over zonne-energie en persoonlijke mogelijkheden”.

Heeft u ook interesse in zonnepanelen?

Geïnteresseerden kunnen gratis en vrijblijvend deelnemen aan deze groepsaankoop door zich uiterlijk 15 april in te schrijven via www.SamenZonneEnergie.nl. Op 16 april organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het scherpste bod uitbrengt, wint de veiling en doet alle deelnemers een aanbod op maat. Als een deelnemer besluit het aanbod te accepteren, dan wordt een volledig en kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem geïnstalleerd. SamenZonneEnergie zet op deze manier een stap naar een duurzamer Almere.
Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto