Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Samen zonnepanelen kopen in Almere

Algemeen

ALMERE – Wie van plan is zonnepanelen te plaatsen, doet dat het beste zo snel mogelijk. Momenteel kan nog geprofiteerd worden van de BTW teruggave op de aanschaf van zonnepanelen en van de salderings-regeling. De terugverdientijd van zonnepanelen komt zo op circa 5 jaar.


Zonnepanelen (PV-panelen) zetten het zonlicht om in elektriciteit. Het is een gemakkelijk toepasbare en milieuvriendelijke techniek om elektriciteit op te wekken. In toenemende mate ontdekken ook particuliere woningbezitters de voordelen.
Spaar-met-de-Zon in Almere levert compleet geïnstalleerde zonnepanelen aan individuele particulieren, ondernemers en collectieven. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf in Almere en directe omgeving meer dan 500 daken van zonnepanelen voorzien.
Klanten waarderen Spaar-met-de-Zon om de hoge mate van ontzorging. Dat begint met goede voorlichting en eindigt pas als klanten helemaal tevreden zijn. “Dat lukt ons uitstekend, want we zijn een echt Almeers bedrijf met eigen monteurs en staan daardoor letterlijk kort bij onze klanten!”
Een uitstekende kwaliteit, hoge klanttevredenheid en scherpe prijs realiseren Spaar-met-de-Zon door de aankoop van zonnepanelen in collectief verband te organiseren. De collectieven starten met één of meerdere informatiebijeenkomsten. Zo wordt ook in december weer een nieuw collectief in Almere georganiseerd. Op 8 en 18 december 2014 vinden er informatiebijeenkomsten plaats op verschillende locaties in Almere.
De informatiebijeenkomsten worden bijzonder hoog gewaardeerd door de bezoekers, met name door het objectieve karakter. Tijdens de avonden horen bezoekers alles over de techniek en wet- en regelgeving.
Meer informatie: www.spaarmetdezon.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto