Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Tante Es presenteert eigen kookboek

Algemeen

HAVEN – Tante Es, het alter-ego van de Almeerse cabaretier Jörgen Raymann, presenteerde woensdag 25 november haar kookboek ‘Koken met Tante Es’. Het kookboek van Jörgen Raymann, dat hij samen schreef met zijn vrouw Sheila Raymann, is lichtvoetig geschreven en de kenmerkende humor van Tante Es komt er volop in terug.


Surinamers herkennen zich in het personage en Nederlanders hebben een zwak voor de humor van de ongekroonde koningin. Tante Es: “Koken is net als seks, mijn lieve schatten. Door te experimenteren, kom je erachter wat je echt lekker vindt.”
Koken met Tante Es bevat smaakvolle recepten met Surinaamse, Caribische en Europese invloeden bestemd voor alle culturen. De kookkunsten en geheime recepten van de familie Raymann worden in dit boek prijsgegeven.
Het voorwoord is geschreven door Herman den Blijker. ‘Na het happen van een paar scheppen loeihete Surinaamse sambal wist je dat het lijf je de volgende ochtend zou afstraffen met de beruchte “ring of fire”.’
Het boek wordt uitgebracht door uitgeverij Bookie-Lookie en is te koop in de boekhandel of via www.bookie-lookie.nl. Het boek kost 12,99 euro.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto