Genomineerden ‘Onderneming van het Jaar 2014’ bekend

Algemeen

ALMERE – Hemubo, Nice to Meat en Places to work zijn genomineerd voor de trofee ‘Onderneming van het Jaar 2014’. Dit is de hoogste onderscheiding voor het lokale bedrijfsleven in Almere. De Almeerse bedrijven zijn door een jury van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven bekend gemaakt.


Hemubo is een groep bedrijven (8 werkmaatschappijen), gespecialiseerd in renovatie en onderhoud van vastgoed en civiele objecten. Bij het onderhoud richt men zich op het strategisch duurzaam en resultaatgericht renoveren en onderhouden.
Nice to Meat werkt aan de top van de foodbranche. Zij leveren hun vlees aan sterrenrestaurants in Nederland, maar ook in het buitenland. Met Hotel Okura hebben zij een exclusief contract getekend. Zij zijn sinds 2014 de officiële exclusieve importeur voor de Wagyu Beef. Bij de bouw van hun pand zijn er dikkere wanden en een warmwaterwisselaar geplaatst, zo besparen zij energie.
Places to Work is een inspirerende en unieke hotspot in Almere voor (startende) ondernemers. Naast een verscheidenheid aan kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes biedt Places to Work een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat.
Wie van deze drie de Almeerse Onderneming van het Jaar wordt, maakt Mark Pol bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), op vrijdag 2 januari 2015. De winnaar ontvangt een cheque van 5.000 euro voor een maatschappelijk doel dat met Almere te maken heeft. Bovendien is de winnaar automatisch genomineerd voor de Flevopenning, dit is de provinciale versie van Onderneming van het Jaar.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto