Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Twintig minuten graven met een CAT-rupsgraafmachine

Algemeen

ALMERE – Altijd al eens met een enorme rupsgraafmachine willen graven? Voor veel mensen is het een echte jongens- (maar ongetwijfeld ook een meisjes-) droom. RC Almere New Town en Pon Equipment, de dealer van CAT-grondverzetmachines, maken het mogelijk. Zaterdag 24 mei, tijdens de Technische Kontakt Dagen (TKD), vergeven zij maar liefst zestien ritten van twintig minuten.


Het is een unieke kans om op 24 mei met een echte CAT 323 E Rupsgraafmachine te graven. Dat is zeker niet voor iedereen weggelegd. De gelukkigen mogen deze rupsgraafmachine maar liefst twintig minuten (onder begeleiding) besturen. Wie tot de hoogste bieders behoort, mag die dag in Nobelhorst zijn/haar droom waarmaken en wordt begeleid door medewerkers van Pon Equipment die erop toe zien dat alles (letterlijk) op rolletjes verloopt.
Tot en met 21 mei kunnen geïnteresseerden hierop bieden door een mail te sturen naar Jurre@finshare.nl. Bieden is mogelijk vanaf 55 euro. De opbrengst gaat naar het Juvenile Diabetes Research Foundation (JDRF).

Het goede doel

De opbrengst gaat naar Jeugd Diabetes Research Foundation. JDRF is een organisatie met een missie: Type 1 Diabetes de wereld uit helpen. Van Type één naar Type géén! JDRF is in 1970 in de Verenigde Staten opgericht door ouders van kinderen met Type 1 Diabetes (T1D). Het is de enige organisatie in de wereld met een daadkrachtig en realistisch plan voor nieuwe behandelmethoden die het leven van mensen met T1D structureel verbeteren en uiteindelijk voor een wereld zonder T1D.
Dromen Helpt

Met de vervulling van deze dromen lanceert Rotary Club Almere New Town het initiatief Dromen Helpt. Tegen een passende vergoeding zetten de leden van de club hun netwerk in om ‘dromers’ te helpen bij het laten uitkomen van dromen. RC Almere New Town verwelkomt dromers maar ook mensen die (financieel of anderszins) willen helpen. De opbrengst van Dromen Helpt gaat naar verschillende goede doelen. Dromen helpt! (Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto