Genomineerden ‘Onderneming van het Jaar’ bekend

Algemeen

ALMERE - LeasePlan Nederland, Okkerse & Schop advocaten en Grundfos Nederland zijn genomineerd voor de trofee ‘de Onderneming van het Jaar 2013’. Dit is de hoogste onderscheiding voor het lokale bedrijfsleven in Almere. De Almeerse bedrijven zijn door een jury van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, onder voorzitterschap van wethouder Ben Scholten van Economische Ontwikkeling en Cultuur, bekend gemaakt.


Wie van deze drie de Almeerse Onderneming van het Jaar wordt, maakt Ben Scholten bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) op donderdag 2 januari 2014.

Genomineerden

LeasePlan Nederland is een dochteronderneming van LeasePlan Corporation is actief in 31 landen verspreid over vier continenten. LeasePlan onderscheidt zich met een uitgesproken mening over mobiliteit. LeasePlan Nederland beschouwt de (zaken)auto als de belangrijkste pijler onder mobiliteit – en is daarmee een van de essentiële pijlers onder onze economie.
Okkerse & Schop advocaten is een advocatenkantoor wat in de huidige vorm al sinds 1997 bestaat. Het kantoor heeft verschillende takken van sport waaronder, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, verzekeringsrecht, huurrecht en insolventierecht. Hieraan is recentelijk de schuldhulpverlening aan (ex) ondernemers toegevoegd.
Grundfos Nederland is een van oorsprong Deens bedrijf dat met haar Nederlandse verkoopkantoor Grundfos Nederland B.V. sinds 2007 in Almere gevestigd is op bedrijventerrein Veluwsekant. Met ruim 100 medewerkers wordt dagelijks hard gewerkt om haar doelstelling te behalen, namelijk wereldleider te blijven in pompen en geavanceerde pompoplossingen en een trendsetter te zijn in watertechnologie.
De prijswinnaar ontvangt een cheque van 5.000 euro te besteden aan een maatschappelijk doel dat met Almere te maken heeft. Bovendien is de winnaar automatisch genomineerd voor de Flevopenning, dit is de provinciale versie van Onderneming van het Jaar.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto