Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Laatste kermis van het seizoen op Esplanade

Algemeen

STAD CENTRUM – De laatste kermis van het seizoen staat van woensdag 25 tot en met zondag 29 september weer vol met spectaculaire attracties op de Esplanade in het centrum van de stad.


Kom ook voor de ‘Booster’ of de ‘Ufo-Jet’ of stap eens in de ‘American Wipp’ of de ‘Autoscooters’. Voor zoete suikerspinnen of wat lekkers bij de nougat- of gebakskraam is deze najaarskermis natuurlijk ook het juiste adres.
Op vrijdag 27 september is het de vertrouwde Eurodag. Een groot aantal attracties is die dag toegankelijk voor slechts 1 euro.
Speciale kortingsbonnen voor de kermis zijn 24 uur per dag te downloaden via www.almeersekermis.nl. De kortingsbonnen zijn ook verkrijgbaar bij VVV Almere aan De Diagonaal 199 en op toeristische locaties in Almere, zolang de voorraad strekt. De kortingsbonnen kunnen op alle kermisdagen worden ingeleverd, maar niet op de eurodag op vrijdag 27 september.
De openingstijden van de kermis zijn: woensdag en donderdag van 13.00 tot 23.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur
Kijk voor meer informatie op: www.almeersekermis.nl of www.facebook.nl/almeersekermis.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto