Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Voorstelling Theatergroep Ongeremd: avondje muziekcabaret

Algemeen

ALMERE – De Almeerse Theatergroep Ongeremd staat vanaf zaterdag 16 maart in de Almeerse theaters met de voorstelling ‘Ik Zou Je (Nog Steeds) Het Liefste...’. Een avondje episch muziekcabaret vol zelf geschreven muziek en flitsende sketches. Vier jongens aan het begin van hun leven. Eenmaal geboren, is er een hele wereld om te ontdekken. Een leeg vel papier dat alleen zij kunnen inkleuren. Zullen de jongens ‘ongeremd’ buiten de lijntjes kleuren of blijven ze netjes in het gareel?


Theatergroep Ongeremd is een nog jonge theatergroep uit Almere, opgericht door Joey Touwslager, Tim Kooijman en Bas van Klompenburg. Later heeft ook Menno Methorst zich aan de groep toegevoegd. Alle jongens hebben een professionele artiestenopleiding gevolgd en zijn werkzaam als docent, zanger, acteur en regisseur in de professionele theaterwereld.
Tijdens de opleiding hebben de jongens als stage project een voorstelling gemaakt met eigen geschreven teksten en liedjes. Deze show sloeg zo aan dat de jongens vraag kregen of zij ook in te huren waren als band en of de theater ze konden boeken voor aankomend seizoen. Hieruit ontstond Theatergroep Ongeremd.
In een ongeremde zoektocht naar vorm en inhoud en met vele creatieve boosts en ups-and-downs, groeide al snel de voorliefde voor een theatervorm bestaande uit een artistieke mix van Nederlandstalige bestaande en zelf geschreven/gecomponeerde nummers, sketches, monologen, dialogen, cabaret en typetjes.
De voorstelling is op 16 maart om 20.00 uur te zien in Schouwburg Almere, op 23 maart en 5 april in Theater de Glasbak en op 13 april in Theater Hommeles. Kaarten à 10 euro per persoon zijn te reserveren via: info@theatergroepongeremd.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto