Postzegelverzamelaars opgelet!Almere krijgt eigen postzegel

Algemeen

STAD CENTRUM - “Almere is een serieuze stad die een eigen postzegel verdient.” Dat vindt Martin Ort, eigenaar van de Bruna-winkels in het stadscentrum. Dus diende hij bij TNT post een verzoek in om samen met TNT Post en Bruna de eerste Almeerse postzegel te maken. Maandag 10 januari wordt de zegel bij Bruna stadshart exclusief gepresenteerd.


De postzegel, met daarop een afbeelding van markante Almeerse gebouwen, wordt gemaakt in beperkte oplage. Postzegelverzamelaars moeten er dus snel bij zijn om een velletje van de drie speciale postzegels te bemachtigen. Wat de afbeelding precies is mag Martin Ort, initiatiefnemer van de Almeerse postzegel, nog niet zeggen. “Ik kan wel zeggen dat ook de nieuwe bibliotheek er natuurlijk op staat. De postzegel is alleen in Almere te koop, bij TNT-verkooppunten en bij de Bruna natuurlijk.” Ort heeft alvast een flinke hoeveelheid besteld voor de vestiging aan Forum 7.

Eerste zegel voor Jorritsma

Maandag 10 januari om 14.00 uur krijgt burgemeester Annemarie Jorritsma bij Bruna aan het Forum 7 in Almere stadshart de Almeerse zegel overhandigd door de directie van TNT-post en Bruna. Postzegelverzamelaars zijn van harte welkom. De zegels zijn geprijsd volgens de gewone postzegelprijs. Als extra actie krijgen klanten van Bruna Stadshart bij aankoop van vijf losse wenskaarten, de Almeerse postzegels er twee weken lang gratis bij.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto