Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Jeugdmountainbikers sluiten seizoen af

Algemeen

ALMERE - De jeugdafdeling mountainbiken van de Fiets Race & Toer Club Almere (FRTCA) heeft zaterdag 13 november hun seizoen afgesloten. Een feestelijke prijsuitreiking hoorde daarbij. Drie trotse jeugdmountainbikers konden hun prijs in ontvangst nemen.


De jeugdleden van de Fiets Race & Toer Club Almere (FRTCA) fietsen van maart tot half november elke zaterdagochtend met hun mountainbikes door de bossen rond Almere en soms buiten de polder. Elke gereden kilometer telt hierbij mee in het eindklassement. Naast het totaal aantal gefietste kilometers tellen de behendigheid en aanwezigheid mee voor dit klassement. Aan het einde van het fietsseizoen wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn van dit klassement. Bekerwinnaars van dit jaar zijn: Kristy Nesselaar (12 jaar) op de eerste plaats, de tweede plaats was voor Matthijs van Lier (14 jaar) en de derde plaats voor Tim van Dongen (11 jaar).
Mountainbiken bij de FRTCA is er voor jongens en meisjes van 8 tot 16 jaar die graag buiten sporten. Wil je ook graag mountainbiken, meld je dan aan via de website. Het nieuwe seizoen start in maart 2011. In de winter wordt ook de gelegenheid geboden te trainen. Meer weten? Kijk dan op www.frtcalmere.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto