Genomineerden ‘Onderneming van het Jaar 2010’ bekend

Algemeen

ALMERE - Siso ICT Life Cycle Services, het Flevoziekenhuis en Graficiënt zijn genomineerd voor de trofee ‘Onderneming van het Jaar 2010’. Dit is de hoogste onderscheiding voor het lokale bedrijfsleven in Almere. De Almeerse bedrijven zijn bekend gemaakt door een jury van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, onder voorzitterschap van wethouder Ben Scholten van Economische Ontwikkeling.


Wie van deze drie de Almeerse Onderneming van het Jaar wordt, maakt Ben Scholten bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) op zondag 2 januari 2011.

De genomineerden

Siso ICT Life Cycle verleent dienstverlening voor het vervangen en/of verwijderen van afgeschreven ICT-apparatuur. Met ruim 25 medewerkers biedt zij een uitgebreid dienstenpakket dat garant staat voor de verwerking en verwijdering c.q. vervanging van afgeschreven of overtollige apparatuur. Siso ICT Life Cycle is maatschappelijk betrokken bij nationale en internationale PC-donatieprojecten.
Het Flevoziekenhuis is het ziekenhuis van Almere dat de afgelopen jaren zowel fysiek als organisatorisch een ware metamorfose heeft ondergaan. De zorg werd ingericht op een mensgerichte manier die inspeelt op de behoeften van patiënten, bezoekers en medewerkers. Met circa 1800 medewerkers en 200 vrijwilligers is het Flevoziekenhuis uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven van Almere.
Graficiënt Printmedia is een veelzijdige en innovatieve full service grafimedia-onderneming. Met haar dertig medewerkers biedt Graficient Printmedia efficiënte en duurzame oplossingen op het gebied van digitale en online grafische producties.
De prijs

De prijswinnaar ontvangt een cheque van 5.000 euro te besteden aan een maatschappelijk doel dat met Almere te maken heeft. Bovendien is de winnaar automatisch genomineerd voor de Flevopenning, dit is de provinciale versie van Onderneming van het Jaar.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto