Afbeelding
Almere DEZE WEEK

ArtEZ Muziektheater meets Team Franc in Corrosia

Uit

HAVEN – Vanaf deze week zijn enthousiaste studenten Muziektheater van de Arnhemse kunstacademie ArtEZ aan het werk bij Corrosia . Uitgangspunt voor hun werk is de nieuwe tentoonstelling Team Franc - Graduation Show 2020.

Hoe klinken de kunstwerken? Hoe verbeeld je het licht dat via de gracht de expositieruimte in spiegelt? Een kleine greep uit de vragen die de studenten onderzoeken tijdens de residentie. Donderdag 17 december presenteren zij hun bevindingen aan het publiek. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er elk heel uur een presentatie. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via corrosia.nl.

Team Franc – Graduation Show

Ook nieuwsgierig naar de tentoonstelling Team Franc - Graduation Show? Deze is nog tot en met 6 februari gratis te bezoeken. Voor het zevende jaar op rij steunt Corrosia net afgestudeerde kunstenaars met een Graduation Show. Omdat een bezoek aan de kunstacademies dit jaar niet mogeljk was, vroeg Corrosia kunstacademiestudenten uit het hele land om hun werk in te zenden. De tentoonstelling is wederom samengesteld door ‘gewone’ Almeerders die onder aanvoering van burgemeester Franc Weerwind en curator Fleurie Kloostra hun favoriete kunstwerken selecteerden.

Reserveer een datum en een tijdslot via corrosia.nl

Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto